Επίσκεψη στη Σάμο

02-11-2022
Σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για το νησί, σε μια περίοδο ιδιαίτερης όξυνσης της τουρκικής προκλητικότητας στα παράλια του, με το απότοκο της προσφυγικής και μεταναστευτικής κρίσης – που εξακολουθεί να εργαλειοποιείται από την Τουρκία – να αποζητά σχέδιο για την επόμενη μέρα, αλλά και δυο χρόνια μετά τον καταστροφικό σεισμό, με τις πληγές του να είναι ακόμα ανοιχτές και εμφανείς.
Συναντηθήκαμε με το Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου Γ. Στάντζο, τον Αντιπεριφερειάρχη και στελέχη του Δήμου Δυτικής Σάμου, επισκεφθήκαμε το Λιμεναρχείο αλλά και τις πληγείσες από τον σεισμό περιοχές στο Άνω Βαθύ και το Καρλόβασι. Η επίσκεψη μας ολοκληρώθηκε με την ανοιχτή πολιτική μας εκδήλωση και τη συζήτηση με τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ.
Όπως τονίσαμε με κάθε τρόπο, το ΠΑΣΟΚ ήταν, είναι και θα είναι δίπλα στους κατοίκους των ακριτικών μας περιοχών, δίπλα σε αυτούς που δίνουν από την πρώτη γραμμή τις μικρές και μεγαλύτερες μάχες της πατρίδας αλλά και της τοπικής κοινωνίας.
Δίπλα τους με σχέδιο, λύσεις και προτάσεις!
Πολλά συγχαρητήρια στο Γραμματέα της ΝΕ Γ. Γαϊτανή, αλλά και στα μέλη των τοπικών και νομαρχιακών μας οργάνων για τη δράση και τη λειτουργία τους.
Συνεχίζουμε!