Σήμερα οι έννοιες της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας είναι ακόμα πιο ισχυρές

05/12/2020
Σήμερα, μαζί με τη Γραμματέα του Τομέα Εθελοντισμού του Κινήματος Αλλαγής Μαρία Δημητρακοπούλου-Σιούνα, και ολιγομελές κλιμάκιο, τηρώντας όλα τα απαιτούμενα υγειονομικά μέτρα, επισκεφτήκαμε το Χριστοδούλειο Ίδρυμα – ορφανοτροφείο θηλέων – στο Χαϊδάρι, όπου παραδώσαμε τρόφιμα μακράς διάρκειας.
 
Ένα Ίδρυμα με πολύ σπουδαία δουλειά και έργο, φιλοξενώντας κορίτσια από 7 έως 23 ετών που βρίσκονται εκεί με εισαγγελική εντολή.
 
Παράλληλα, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού, αντίστοιχες δράσεις και πρωτοβουλίες πραγματοποιήθηκαν και σε άλλες περιοχές της χώρας, με τη Ν.Ε. Κοζάνης να επισκέπτεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κοζάνης, και τη Ν.Ε. Σάμου το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Σάμου, παραδίδοντας, επίσης, τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη καθαρισμού, για τη συγκέντρωση των οποίων ενεργοποιήθηκαν τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής, στέλνοντας στους συνανθρώπους μας ένα ισχυρό μήνυμα αγάπης και ελπίδας.
 
Η πανδημία του κορωνοϊού μας αφορά όλους, αλλά το βάρος και τις συνέπειες της δεν τις επωμιζόμαστε όλοι με τον ίδιο τρόπο.
 
Για αυτό σήμερα, οι έννοιες της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας, είναι ακόμα πιο ισχυρές.
 
Δίπλα σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.
 
Μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες!