Δεν μπορεί το «μαύρο» να γίνει η κανονικότητα μας.
Οι εικόνες που άφησε πίσω η πυρκαγιά στον Δ. Σαρωνικού είναι θλιβερές. Καταστροφή ανυπολόγιστη, σε περιουσίες, ζωικό κεφάλαιο, φυσικό τοπίο, σε έναν από τους τελευταίους θύλακες πρασίνου στην περιοχή.
Καλύβια, Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Ανάβυσσος, από την Πέτα μέχρι τον Μελισσουργό και την Φέριζα.
Το σχέδιο για ένα ολοκληρωμένο μοντέλο πολιτικής προστασίας έχει ήδη καθυστερήσει ανεπανόρθωτα. Και μας αφορά όλους. Θα είμαστε εκεί για να συμβάλλουμε σε αυτήν δημιουργικά, αλλά και για να παρακολουθήσουμε, να ελέγξουμε και να διασφαλίσουμε την άμεση ανταπόκριση της πολιτείας για τη στήριξη των πληγέντων.
Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό.ΕντάξειΠολιτική απορρήτου