Ένα μεγάλο ευχαριστώ!

23/05/2023

Φίλες και φίλοι,

Πορευτήκαμε μαζί, σε έναν αγώνα δύσκολο, με ένα διακύβευμα καθαρό. Να σηκώσουμε ξανά την παράταξη μας ψηλά, να χτίσουμε και πάλι τους ισχυρούς μας δεσμούς με την κοινωνία, να πετύχουμε ξανά την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττική. Να υπηρετήσουμε αρχές και αξίες. Να διαμορφώσουμε μία ρεαλιστική προοδευτική αντιπρόταση διακυβέρνησης που θα απαντάει στις ανάγκες αλλά και τις ελπίδες του ελληνικού λαού. Που θα απαντάει στα προβλήματα, τις παθογένειες αλλά και τις προκλήσεις της περιοχής μας και των τοπικών μας κοινωνιών.

Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου που στρατευτήκατε μαζί μας σε μία προσπάθεια βαθιά συλλογική. Με αποτέλεσμα να ενεργοποιήσουμε ξανά τις κοινωνικές μας δυνάμεις και να πετύχουμε, υπό πολύ δύσκολες συνθήκες, την μεγαλύτερη άνοδο των ποσοστών μας σε σχέση με όλη την υπόλοιπη Αττική, κατά περίπου 65%. Θέλω να ευχαριστήσω ειδικά τους συνυποψήφιους μου, για τον αγώνα τους και τη συνεισφορά τους για να επιτύχουμε τον κοινό μας στόχο.

Και φυσικά, θέλω να ευχαριστήσω τον καθένα από εσάς προσωπικά, για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας. Για την τιμή και την ευθύνη να εκπροσωπήσω, εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ, την Ανατολική Αττική στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Θα αγωνιστώ και θα εργαστώ σκληρά, προκειμένου να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης αυτής.

Ο αγώνας, όμως, συνεχίζεται. Το πολιτικό σκηνικό αλλάζει. Η επόμενη εκλογική μάχη, στις 25 Ιουνίου όπως προδιαγράφεται, είναι ένας ακόμα κρίσιμος σταθμός, προκειμένου να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τη δύναμη μας, αλλά και την κοινοβουλευτική μας εκπροσώπηση για την Ανατολική Αττική. Προκειμένου να σηκώσουμε το ΠΑΣΟΚ ακόμα πιο ψηλά. Προκειμένου να κάνουμε ένα ακόμα καθοριστικό βήμα για την αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών, για να γίνει η παράταξη και πάλι ο πρωταγωνιστής της πολιτικής ζωής του τόπου.

Είναι και πάλι ώρα μάχης, ώρα ενότητας και συστράτευσης. Ώρα για μία νέα μεγάλη πολιτική νίκη, από την οποία δεν περισσεύει απολύτως κανείς.

Είναι στο χέρι μας!