Ανοιχτή Γραμμή Επικοινωνίας με τα μέλη μας

26-03-2020

“…Σε αυτές τις έκτακτες συνθήκες η συντροφικότητα, η αλληλεγγύη, η στήριξη της κοινωνικής συνοχής, θεμελιώδεις αρχές και αξίες συνδεδεμένες άρρηκτα με την παράταξη μας, αποκτούν νέα υπόσταση και περιεχόμενο. Γίνονται συλλογικά αιτούμενα. Για αυτό και θα είμαστε εμείς, όλοι μαζί, στην πρώτη γραμμή που θα τις ενσαρκώσουμε και θα τις υπηρετήσουμε έμπρακτα, σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας, αυτές τις δύσκολες και ιδιαίτερες μέρες που ζούμε.

Σε αυτή τη μάχη κανείς μας δεν πρέπει να αισθάνεται μόνος του. Ξέρουμε ότι ο αναγκαστικός περιορισμός των επιλογών μας, των συνηθειών μας, των κοινωνικών μας σχέσεων, δημιουργεί σε πολλούς από εμάς μεγάλο κενό στην ανάγκη επικοινωνίας, ενημέρωσης, ανταλλαγής απόψεων.

Στο πλαίσιο αυτό σας γνωστοποιούμε ότι η  Συνήγορος Μέλους Κινήματος ΑλλαγήςΛίτσα Κουρουπάκη (κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου ΕΚΠΑ στην Διαχείριση Κρίσεων Υγείας), είναι στη διάθεση σας για επικοινωνία, σε ανοιχτή γραμμή, για οτιδήποτε απασχολεί εσάς ή πρόσωπα που κρίνετε ότι το έχουν ανάγκη.”

 Όλη η επιστολή και τα στοιχεία επικοινωνίας στο σύνδεσμο:

https://kinimaallagis.gr/ανοιχτή-γραμμή-επικοινωνίας-μελών-κι/?fbclid=IwAR0AxkxJjDv5-XsHwAtv9p5NEG2jFpWzvcVjyWBgHx6x1QRkevPtgyUOwm8