Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Παιανία

Εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Παιανία 25/03/2023 Όποτε οι Έλληνες ήταν ενωμένοι, πετύχαιναν πράγματα σπουδαία. Η εθνική ενότητα είναι το πρωτεύον μήνυμα και στοίχημα και της σημερινής επετείου.  Χρόνια πολλά Ελλάδα!

Ανοιχτή συζήτηση στον Δ. Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης

Ανοιχτή συζήτηση στον Δ. Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης 23/03/2023 Χθες, και από τη Βούλα, στείλαμε ένα ακόμα ισχυρό μήνυμα!Ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδω, μεγαλώνει και δυναμώνει. Η αλλαγή που θελουμε να φέρουμε στον τόπο είναι εδώ. Και γίνεται κοινωνική απαίτηση.Συνεχίζουμε ενωμένοι να δώσουμε διέξοδο και ελπίδα!

Ανοιχτή συζήτηση στον Δ. Μαραθώνα

Ανοιχτή συζήτηση στον Δ. Μαραθώνα 19/03/2023 Χθες ήμασταν στη Νέα Μάκρη!Συνεχίζουμε τον διάλογο με τη βάση μας, παίρνουμε τις ιδέες μας στην πλάτη και μεταφέρουμε το πολιτικό μας μήνυμα σε κάθε γωνιά της Ανατολικής Αττικής, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Ανοιχτή συζήτηση στον Δ. Διονύσου

Ανοιχτή συζήτηση στον Δ. Διονύσου 18/03/2023 Είναι άλλο ο σεβασμός και άλλο η σιωπή.Ξανανοίγουμε τις ενεργές διαδικασίες διαλόγου! «Δίνουμε τη μάχη της ενότητας αλλά και της εξωστρέφειας, προκειμένου να αποτελέσει η παράταξη την διέξοδο έκφρασης όλων όσων σήμερα διεκδικούν το αυτονόητο. Να μην συμβιβαστούμε ως κοινωνία με την αντίληψη του «πάμε και όπου βγει». Να […]

Απεργιακή κινητοποίηση στο Σύνταγμα

Απεργιακή κινητοποίηση στο Σύνταγμα 16/03/2023 Βρεθήκαμε χθες στην απεργιακή κινητοποίηση στο Σύνταγμα.Δεν είναι μόνο το αίτημα για δικαιοσύνη. Είναι και η απόφαση μας να μη συμβιβαστούμε με ένα πολιτικό σύστημα χαμηλών προσδοκιών. Είναι στο χέρι μας!